Hanife Şefik Celep İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler, hizmetliler ve veliler 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek için birlikte çalışmalı ve her gün daha iyiye ulaşmalıyız.

Misyon: Biz… Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak için varız. Kendine güvenen; Karşılaşacakları problemleri çözebilme yeteneği kazanmış; Bireyselliğini farkında ve sosyal yaşamla kendini bağdaştırabilen; Tarihine ve kültürüne hâkim; Güzel sanatlara ve Edebiyata ilgili; Bilim ve teknik alanında üretken; Teknolojiden yararlanan; Kanun ve yasalara uyumlu; Kaliteli eğitim-öğretim kurumlarına birey yetiştiren bir kurum olmayı hedefliyoruz.

Başarılar: 2000 ve 2008 yıllarında puanlı atletizm dalında 2 kez Türkiye üçüncülüğü Okul kuruluşundan bugüne kadar güreş,puanlı atletizm ,masa tenisi,kros, basketbol,hentbol ve futbol dallarında toplam 42 kez il birinciliği kazanılmıştır.

Saatler: SABAHÇI GİRİŞ: 08.40 ÖĞLE ARASI: 12.05-12.45 DERS BİTİŞ: 14.25
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFER